Reserveren

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Land

Telefoon

Mobiel

Fax

E-mail (verplicht)

datum van komst

Datum van vertrek

Aantal personen

Kinderen     leeftijd  

Dieren

Voor honden geldt een bijbetaling van € 2,00 per nacht.

Verkozen kamer

Hoe heeft u ons gevonden?

Onderwerp

Uw bericht

De brieven van Captcha kopiëren  captcha      

Reserveren

Indien u zeker wilt zijn van uw reservering kunt u 10 % van het totale bedrag overmaken op
bankrekeningnummer:
IBAN: FR76 1426 5006 0004 1492 5643 801 BIC : CEPAFRPP426  t.n.v. Leibbrand, Eric

* Voor honden geldt een bijbetaling van € 3,- per overnachting.
Annuleren is in de maanden mei, juni, juli en augustus gratis tot 2 maanden voor uw reserveringsdatum. Indien u moet annuleren wegens een aantoonbare positieve Coronatest of als de overheid of uw werkgever gebiedt dat u niet mag reizen, kunt u annuleren zonder kosten tot 1 week voor de aankomstdatum. Korter dan een week voor aankomstdatum geldt een annuleringsfee van 25 %.
Indien u kortere tijd dan 2 maanden voor uw reservering annuleert om een andere reden,
zijn wij genoodzaakt 25 % annuleringskosten in rekening te brengen.

U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail.

PRIVACY STATEMENT

Conform de nieuwe Privacywet, de wet van de Algemene Verordening Gegevensbescherming met ingang van 25 mei 2018, delen wij mee dat

de beheerder van uw persoonsgegevens is; 

L’Xpérience Chambres d’hôtes 

contact opgenomen kan worden met L’Xpérience Chambres d’hôtes of het

via e-mailadres info@l-xperience.loc.

Persoonsgegevens worden verwerkt op grond van de algemene verordening inzake bescherming van persoonsgegevens, voor het versturen van marketing informatie dat in de geabonneerde nieuwsbrief vermeld staat;

  • Uw persoonsgegevens zullen niet verstrekt worden aan derden
  • Uw persoonsgegevens zullen bewaard blijven tot het moment dat u geen toestemming geeft om de nieuwsbrief  te ontvangen (tot het afmelden voor de nieuwsbrief), waarbij opgemerkt wordt dat de bewerkingshandelingen zijn bijgewerkt voor het intrekken van de toestemming, en van kracht blijven conform de wet, met in het bijzonder de algemene verordening inzake bescherming persoonsgegevens;
  • U heeft recht tot toegang tot uw persoonsgegevens en om deze te wijzigen, verwijderen, zichtbaarheid beperken, recht op gegevensoverdracht, recht om bezwaar te maken, recht om de toestemming op elk gewenst moment in te trekken zonder de legaliteit van de verwerking aan te tasten die werd uitgevoerd op basis van toestemming vóór de intrekking.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Dit houdt in:

Links op onze website naar andere websites

Om bezoekers van de beste informatie te kunnen voorzien, linken wij regelmatig naar andere websites. L’Xpérience is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze websites te vinden is. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze websites.

Contact opnemen met L’Xpérience

Wij vinden het leuk om e-mails en berichten van bezoekers te ontvangen. Via de e-mailadressen en contactformulieren op lxperience.odns.fr kan je rechtstreeks een e-mail sturen. Die gegevens, die je aan ons toevertrouwt wanneer je contact met ons opneemt, zullen alleen door L’Xpérience worden gebruikt. We zullen nooit persoonlijke gegevens zonder jouw toestemming ter beschikking stellen aan derden.

Een reactie achterlaten op onze blog

Onderaan ieder artikel heb jij als bezoeker de mogelijkheid een reactie achter te laten. Voor het achterlaten van een reactie vraagt het systeem je een naam en e-mailadres in te vullen. Bij het achterlaten van een reactie wordt over het algemeen ook een IP-adres meegeleverd dat wij kunnen zien. Informatie die wij op deze manier ontvangen zal nooit verkocht of overgedragen worden aan andere partijen. Mocht je een reactie hebben achtergelaten die je wilt wijzigen of verwijderen, dan kun je een mail sturen naar info@l-xperience.loc. Wij zullen dan zo snel mogelijk de reactie veranderen dan wel verwijderen.

Nieuwsbrieven

L’Xpérience verstuurt regelmatig een nieuwsbrief via het programma Mailchimp. Om je aan te melden voor deze nieuwsbrief, vragen wij je een naam en e-mailadres achter te laten. De persoonsgegevens die je aan ons toevertrouwt voor het ontvangen van de nieuwsbrief, zullen alleen hiervoor worden gebruikt. We zullen persoonlijke gegevens zonder jouw toestemming nooit ter beschikking stellen aan derden. We zullen jouw e-mailadres bewaren zolang je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief. Het is op ieder moment mogelijk je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Je persoonsgegevens zullen dan verwijderd worden.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake een reservering van een kamer bij L’Xpérience. Als je een reserveringsformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Sociale media

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en LinkedIn. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook. Lees de privacyverklaring van Facebook,  en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Disclaimer

Inhoud

Alle blogteksten van “L’Xpérience To read, To eat, To walk” zijn geschreven door Rinell, tenzij anders is aangegeven. Ik besteed veel aandacht aan het schrijven van de teksten op deze website om jou van de juiste informatie te voorzien en de artikelen up-to-date te houden. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet (meer) volledig zijn. De inhoud van de website is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd. Aan de inhoud kan geen enkel recht ontleend worden. “L’Xpérience To read, To eat, To walk” is een persoonlijk blog. Je zult daarom vaak persoonlijke meningen tegenkomen. Deze meningen worden niet verkondigd om anderen te beïnvloeden of te beledigen. In de reacties onder een aangeboden artikel kunnen ook meningen verwoord zijn. Ik ben al helemaal niet verantwoordelijk voor de reacties van anderen.wordt.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid jouw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen, indien je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres:

L’Xpérience Chambres d’hôtes

Quartier Saint Martin

07110 Valgorge

Ardèche

La France

of

per mail; info@l-xperience.loc

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.