L’Xpérience Massage Academie

Ontspanningsmassage voor thuis

IN 10 LESSEN LEER JIJ HOE JE THUIS EEN ONTSPANNINGSMASSAGE GEEFT !

Heb jij ook al heel lang de stille wens om te leren masseren? Of heb jij al heel lang de stille wens dat jouw partner leert masseren om jou daar eens lekker van te laten genieten?

Rinell is al meer dan 30 jaar masseur en heeft in de sauna van L’Xpérience Chambres d’hôtes en in het idyllische Thaise massage hutje in de tuin bij de rivier, al vele spieren op vakantie laten gaan! En het gebeurde zo vaak dat mensen de wens uitspraken dat ze het ook graag zouden willen leren. Gewoon om de gespannen schouders en nek van je partner te masseren na een inspannende  werkdag. Gewoon om de verkrampte benen na een flinke fietstocht of andere sportieve activiteit eens tot rust te laten komen. Gewoon om die bil eens een beetje ontspannen te houden zodat die vervelende Ischias zich minder snel manifesteert. Gewoon omdat het fijn is!

Wat de redenen om te willen leren masseren ook zijn, meestal zijn er ook redenen genoeg om het niet te doen. Geen zin om de deur uit te gaan voor een opleiding, de best wel prijzige kant van een serieuze cursus, de veelal taaie theorie waar je geen zin in hebt. En zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken.

Welnu, Rinell heeft een fantastische oplossing bedacht en lanceert ten tijde van het Corona virus waarin de meesten van ons vaker thuis zijn en meer tijd hebben, een “Ontspanningsmassage voor thuis” cursus. De cursus bestaat uit 10 video’s die je kunt zien in onze Massage academie. Het beeldmateriaal duurt ongeveer 30 minuten waarin Rinell je de massagehandgrepen laat zien. Je kunt deze video’s onbeperkt blijven zien! Bij het beeldmateriaal hoort een stukje theorie dat heel simpel blijft maar je toch belangrijke informatie verschaft over de de massage handgrepen, uitleg welke spier je masseert, aan welke algemene voorwaarden de massage omgeving moet voldoen zoals houding, confort én leuke interessante weetjes! Ook is er ruimte om vragen te stellen of een reactie achter te laten en en heb je recht op 1 Skype, Facetime, Whatsapp of Zoom moment met Rinell voor wanneer je ergens tegenaan loopt en even een privé lesje nodig hebt.

Les 1 : massage van de rug / effleurage
Les 2 : massage van de schouders / nek
Les 3 : massage van de rug / kneden
Les 4 : massage van de bil
Les 5 : massage van de achterkant bovenbeen
Les 6 : massage van de kuitspieren
Les 7 : massage van de voorkant bovenbeen
Les 8 : massage van de voorkant onderbeen en voet
Les 9 : massage van de arm
Les 10 : massage van de borst en het hoofd

Ben je nieuwsgierig? Klik dan eens door naar onze Massage Academie en bekijk het introductie filmpje om een idee te krijgen van hoe de cursus eruit ziet. Mocht je besluiten deze cursus te gaan volgen, dan krijg je met een unieke code toegang tot de rest van de academie.

Tarieven

€ 50,- voor de gehele cursus
€ 8,-  voor een losse les*

En als je nu dan niet kunt wachten om te beginnen, klik dan HIER om je in te schrijven. Je krijgt daarna een PayPal betaalverzoek binnen en na ontvangst van de betaling krijg je jouw eigen unieke code om toegang te krijgen tot de academie.

Vragen? Neem contact op met Rinell : info@l-xperience.com

* Mocht je na 1 losse les besluiten tóch de hele cursus te volgen, krijg je voor € 42,- toegang tot de academie en heb je dus uiteindelijk dezelfde prijs betaald.