Rinell de L'Xpérience Chambres d'hôtes

GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018 IN DE ARDÈCHE

CREATIEF EN SPORTIEF IN DE ARDÈCHE

Na een feestelijke decembermaand zijn we vol goede voornemens in 2018 beland. Dagelijks houden we ons bezig met wandelen, sporten, gezond eten en minder alcohol drinken. Wandelen, sporten en gezond eten gaat heel gemakkelijk in de Ardèche, minder alcohol is moeilijker. Maar het lukt! Heerlijk zo’n goed en gezond begin. Maar niet alleen lijf en leden worden goed verzorgd. Onze mind houdt zich creatief bezig met verschillende leuke projecten en draait op volle toeren.

COULOIR DE MEMOIRES

Zo besteden we tijdens de donkere winteravonden veel tijd aan het uitzoeken van de leukste klusfoto’s van het ontstaan van L’Xpérience tot nu. In de gang op de eerste verdieping waar de kamers aan liggen, maken we een fotogallerie waarvoor Eric de naam “Couloir de memoires” bedacht. Al die foto’s weer terugzien roept vele herinneringen op en grappige anekdotes.  Wellicht hebben gasten van L’Xpérience van het eerste uur nog wel leuke kiekjes waarop het huis en de omgeving in “klus”staat verkeert. Stuur maar op en wellicht komt jouw foto ook in de gang.

BEURS “VERT, BLEU, SOLEIL” IN LUIK

We zijn ook druk met de voorbereiding van onze deelname aan de beurs “Vert, Bleu, Soleil” die van 8 t/m 11 februari in Luik wordt gehouden. Dit jaar is er een paar fantastische wandelschoenen te winnen. Rinell zal op 10 en 11 februari om 11h30 uur een presentatie houden in de conferentiezaal van “Halles des Foires Liège”. In haar verhaal “Passie voor de Ardèche” onthult Rinell de 3 antwoorden die je nodig hebt om de prijsvraag in te vullen. Maar voor de thuisblijvers niet getreurd; de juiste antwoorden zijn ook te vinden op de website van L’Xpérience en de vragenlijst kan ook digitaal beantwoord worden. Op 11 februari om 18h00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer informatie over deze beurs of een gratis entreekaart? Klik hier.

YOGA VAKANTIEWEEK

Tamara Krijt van YOGA TAMARA organiseert samen met L’Xpérience twee heerlijke vakantieweken in de Ardèche waar we een week lang aandacht besteden aan lichaam en geest. Een week vol yoga, wandelen, ontspannen, rust, gezond maar lekker eten, leuke uitstapjes. Alles mag, niets moet. Heb je hier zin in? Klik dan hier en lees op onze website meer over dit heerlijke evenement.

E-BOOK WANDELEN IN DE ARDÈCHE

Rinell legt op dit moment de laatste hand aan een prachtig E-BOOK “Wandelen in de Ardèche”. Iedereen die in 2018 bij L’Xpérience Chambres d’hôtes reserveert krijgt op verzoek dit waardevolle boekje vol interessante informatie toegestuurd. Rinell maakt deel uit van een facebook groep

“wandel 1000 km in 2018” en deelt hierop haar wandelervaringen. Ben je ook een gepassioneerd wandelaar? Houd dan onze volgende blog goed in de gaten want we lanceren een waanzinnig leuke begeleide wandeling!

Onze volgende blog wordt gelanceerd op 11 februari met “live” beelden vanaf de beurs en de bekendmaking van de winnaar van de wandelschoenen.

Spannend allemaal!

Tot snel en fijne maand!