Sneeuwwandelen

LIEFDEVOL WEER OVEREIND GEHOLPEN !

Wat is het toch heerlijk om naar buiten te gaan en te genieten van de mooie natuur. Hier in de Ardèche horen wij echt bij de bevoorrechte mensen die al dat moois zo dichtbij hebben. Geen sneeuw bij ons voor de deur maar 11 kilometer verderop kunnen wij al de sneeuwschoenen aandoen om te genieten van de rust en de schoonheid van de witte wereld. Er zijn

Sneeuwschoenen

verschillende wandelroutes waaronder “Le tanargou” en “Le Pradas”. Je loopt op sneeuwschoenen een beetje met je voeten uit elkaar en dat ben je natuurlijk niet gewend. Zo kwam ik tijdens onze sneeuwwandeling met mijn eigen voeten in botsing en lag ik op mijn gat. Geheel in het teken van Valentijn werd ik door mijn geliefde Eric weer overeind geholpen. Geluk zit soms in een klein ding!  Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons ski- en sneeuwgebied? Kijk dan op Le croix de bauzon