Rinell de L'Xpérience Chambres d'hôtes

WANDEL 1000 KM IN 2018

Hartelijk welkom bij L’Xpérience TO READ, TO EAT & TO WALK. Rinell schrijft over de avonturen in de chambre d’hôte (WELCOME) en laat u een kijkje nemen in haar keuken (TO EAT). Van het door Rinell geschreven boek “De vrouw van de dokter” wordt een tipje van de sluier opgelicht onder TO READ en onder TO WALK staan beschrijvingen van de meest prachtige wandelingen in de Ardèche.

WANDELEN IS MIJN LUST EN EEN GROOT DEEL VAN MIJN LEVEN

Want wat is het heerlijk om de natuur in te gaan, een frisse neus te halen en alles wat me bezig houdt, los te laten. Lekker met Starck erop uit. Het is goed voor lijf en leden, ontspant mijn gedachten, brengt me op nieuwe ideeen en houdt me op gewicht. Graag deel ik deze wandelervaringen. Dat doe ik op deze blog maar ook post ik mooie fotos, videos en ervaringen op Facebook. “Wandel 1000 km in 2018” is een Facebookgroep waar ik deel van uit maak. Hierop delen wandelliefhebbers leuke routes en goede tips  en motiveren we elkaar om die 1000 km te halen!

En nu is er dan ook mijn E-BOOK:

“14 SCHITTERENDE WANDELINGEN IN DE ARDÈCHE”

Mijn E-BOOK “14 schitterende wandelingen in de Ardèche” heb ik tijdens de beurs gelanceerd en aan alle geinteresseerden cadeau gegeven. Ik hoop dat veel wandelliefhebbers zullen genieten van de beschreven tochten. Met dit boekje dat een leidraad is vol tips wandel je veilig en comfortabel in deze ruige streek. Wil je mijn E-BOOK ook cadeau krijgen? Met plezier stuur ik het je toe. Klik HIER en je ontvangt het snel!

WANDELWEEK MET DE PASEN

Een vakantieweek met een 4-daagse wandelbelevenis “Le tour du tanargue”. 63 stoere kilometers af te leggen rondom L’Xpérience waar je ’s avonds heerlijk ontspant en je ervaringen, vermoeidheid en trots op het behaalde doel deelt. Gezellig samen eten, een goede nachtrust en de volgende dag weer in de benen. Een excursie naar de gorges van de Ardéche met haar beroemde “Vallon pont d’arc” en een bezoekje aan de op de werelderfgoed prijkende “Grotte Chauvet” staan ook op het programma. Wandel je ook mee? Reserveer dan snel, de Easyjet tickets voor deze periode zijn nu spotgoedkoop! Klik HIER en je komt op onze website voor meer informatie.

WANDELSCHOENEN

“Live” vanaf de beurs in Luik maken we bekend dat de gelukkige winnaar van een paar comfortable wandelschoenen is : Sophie Laporte. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de schoenen. Laat het nu ook net haar maat zijn! Wandel er maar veel avontuurlijke kilometers mee, Sophie Deze wandelschoenen werden door Sophie gewonnen tijdens de beurs “Vert, Bleu, Soleil” waarvoor wij een prijsvraag voor de beursbezoekers en onze websitebezoekers hadden uitgeschreven. Het juiste antwoord op de vragen is:

Wanneer is Starck geboren?

14 augustus 2008

Welke keukens worden geserveerd in L’Xpérience ?

Italiaans, Mexicaans, Japans, Frans, Aziatisch

Hoe laat worden de geiten gemolken op het kasteel in Chastanet?

17:30 uur

De volgende blog komt uit vlak voor de lente. Nu gaan we eerst even genieten van vrienden en familie in Nederland en Belgie. Fijne maand februari!

Rinell