Rinell de L'Xpérience Chambres d'hôtes

YOGA VAKANTIEWEEK IN DE ARDÈCHE

Hartelijk welkom bij L’Xpérience TO READ, TO EAT & TO WALK. Rinell schrijft over de avonturen in de chambre d’hôte (WELCOME) en laat u een kijkje nemen in haar keuken (TO EAT). Van het door Rinell geschreven boek “De vrouw van de dokter” wordt een tipje van de sluier opgelicht onder TO READ en onder TO WALK staan beschrijvingen van de meest prachtige wandelingen in de Ardèche.

Om niet verdwaald en of verdwaasd te raken in de jungle van Google, Facebook, Instagram en andere social media, ben ik lid van een online academie “Ondernemers in het buitenland”. We leren veel over internet en online marketing maar hebben ook innovatieve avonden onder elkaar. Eén van mijn collega’s tipte: “Je kunt zelf wel gepassioneerd over je paradijsje vertellen maar waarom laat je dat niet eens doen door iemand die bij je heeft gelogeerd”? Dat vond ik een uitstekend idee en daarom heb ik Tamara die binnenkort bij ons een Yoga vakantieweek organiseert, uitgenodigd om een gastblog te schrijven.

YOGA met Tamara bij L’Xpérience!

In 2015 kwam ik voor het eerst samen met mijn gezin op bezoek bij Rinell en Eric. Wat een heerlijke plek! We werden gastvrij onthaald en alles wat we wensten was mogelijk qua slapen en eten voor het hele gezin. Met 2 kinderen sliepen mijn man en ik in het prachtige Gaudi huisje dat apart staat onder in de tuin en 2 andere kinderen kregen een heerlijke slaapplaats in de grote woning. Elke middag maakte Rinell speciaal voor mij een Tamara-salade en ’s avonds genoot iedereen van een 3-gangen diner. Heerlijk dat ik even zelf niets hoefde te doen en over niets hoefde na te denken. Ontspannen en verwend worden, wat wil een mens nog meer…

Wat mij verder aansprak was de tuin, de ligging van de terrassen en het beekje onder in de tuin. Als yoga-beoefenaar kon ik helemaal mijn hart ophalen hier in de natuur, heerlijk mijn oefeningen doen en mediteren. Daarnaast heb ik als gediplomeerd yogadocente tijdens deze vakantie aan de gasten van L’Xpérience en de mensen uit de omgeving yogales gegeven. Wat was dat heerlijk! De frisse lucht, de “natuurlijke” stilte. Ik dacht meteen: “hier ga ik vaker les geven!”

En dit jaar, 2018, is het zover! In juli en september organiseer ik samen met L’Xpérience een hele week vol Yoga, heerlijk verantwoord eten, ontspanning en genieten van de prachtige natuur. Wil je hier meer over weten? Lees alles op www.YogaTamara.nl

L’Xpérience is echt een plek waar van alles te beleven valt!

Tamara Krijt-Asbroek

Zou je het ook leuk vinden om een gastblog te schrijven of een ervaring te delen op deze blog? Laat het me weten dan werken we samen iets uit.

Tot in april!

Rinell